Konya’da dolu yağışı sonrası su baskını kapıyı kırdı! Panik anları kamerada

Konya'nın Halkapınar ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonrası spor salonunu vuran ve kapıyı kıran su baskını ve salon içinde bulunan vatandaşların panik anı böyle görüntülendi

Konya'nın Halkapınar ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonrası spor salonunu vuran su baskını ve salon içinde bulunan vatandaşların panik anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

konyasubaskini.jpg

Halkapınar'da dün sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Dolu yağışı ve kuvvetli sağanak sonrası ilçede su baskınları yaşandı.

konyasubaskini2.jpg

Dolu nedeniyle bazı ev ve caddeleri su bastı, meyve bahçeleri zarar gördü. Belediye ekipleri su baskınlarının meydana geldiği yerlerde çalışma yaptı.

konyasubaskini6.jpg

Su baskını ilçede bulunan spor salonunu da vurdu. Spor salonunun kapısı kuvvetli akıntıya dayanamayarak kırıldı ve salonu su bastı. Su baskını anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Salonunun içinde bulunan vatandaşlar su baskınının kapıyı kırmasıyla panik yaşadı.

konyasubaskini3.jpg

konyasubaskini5.jpg

konyasubaskini7.jpg

aw914553-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum