Konya'da doktorların eylemini eleştiren imam tepkilere neden oldu! Valilik'ten açıklama geldi

Konya'da doktorların eylemini eleştiren imam tepkilere neden oldu! Valilik'ten açıklama geldi

Konya Şehir Hastanesi'ndeki Dr. Ekrem Karakaya cinayetinin ardından, sağlık çalışanlarına şiddet olaylarına dikkat çekmek için eylem yapan doktorları eleştiren Konyalı imam tepkilere neden olmuştu. Konya Valiliği'nden o imamla ilgili açıklama geldi

Konya Şehir Hastanesi'nde önceki gün odasında uğradığı silahlı saldırıda vahşice kurşunlanarak öldürülen Doktor Ekrem Karakaya cinayetine tepkiler sürüyor. Karakaya'nın mesai arkadaşları öncelikli olmak üzere Türkiye'de pek çok doktor sağlık çalışanlarına şiddet olaylarına dikkat çekmek için eylem yaparak hasta bakmadı.

Hastalar durumdan şikayet ederken, Cuma namazında minberden doktorları eleştiren Konyalı imam ise tepkilere neden oldu.

Konya Valiliği'nden o imamla ilgili açıklama geldi. Valilik açıklamasında söz konusu imamla ilgili soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

8 Temmuz 2022 tarihinde medyaya yansıyan ve camide söylendiği anlaşılan Doktorlara/Sağlık Hizmetine ilişkin ifadelerle ilgili olarak görevli imam hakkında araştırma soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İşte tepkilere neden olan imamın sosyal medyaya düşen konuşması:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum