Konya'da depremde vefat edenler için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı

Konya'da depremde vefat edenler için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat edenler için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Hatim programında, hayatını kaybedenler rahmetle anıldı, yaralılara acil şifa için dualar edildi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinde vefat eden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı gerçekleştirildi. Depremde hayatını kaybedenlerin rahmetle anıldığı programda yaralılara acil şifa için dualar edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Mevlid-i Şerif ve Hatim programıyla depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Mevlid-i Şerif icra edilirken programın sonunda ise yüzyılın felaketinde yaşamını yitiren on binlerce vatandaş için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Programda, depremin yaralarının sarılması için devletin ve milletin tüm imkanlarıyla bölgede olduğuna dikkat çekilerek, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilendi.

Programa Konya'da misafir edilen depremzedeler ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler