Konya'da çocukların tüfekle oyunu kanlı bitti! Cumali Pekdemir öldü, 1 yaralı

Konya'da çocukların tüfekle oyunu kanlı bitti! Cumali Pekdemir öldü, 1 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde av tüfeği ile oynayan 15 yaşındaki M.F.A. silahın ateş alması sonucu Cumali Pekdemir'in ölümüne bir arkadaşının da yaralanmasına neden oldu. Yaralı çocuk hastaneye kaldırılırken, M.F.A. gözaltına alındı

Konya'nın Ereğli ilçesinde av tüfeği ile oyun kanlı bitti. 15 yaşındaki M.F.A., oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu 1 arkadaşının ölümüne bir arkadaşının da yaralanmasına neden oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Konya Ereğli'ye bağlı Zengen Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.F.A. (15) evlerinin müştemilatında arkadaşları ile beraber oldukları sırada av tüfeği ile oynamaya başladı. M.F.A.'nın kazara tetiğe basması sonucu ateş alan tüfekten çıkan saçmalar Cumali Pekdemir ve M.K.'ye isabet etti.

Cumali Pekdemir olay yerinde öldü

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Cumali Pekdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Kolundan yaralanan M.K. de hastaneye kaldırıldı. M.F.A. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.