Konya'da cenaze dönüşü kazada kayıp sayısı 2'ye yükseldi! Tahir Özkürkçigil ve Tevfik Kağnıcı öldü, 2 yaralı

Konya'da cenaze dönüşü kazada kayıp sayısı 2'ye yükseldi! Tahir Özkürkçigil ve Tevfik Kağnıcı öldü, 2 yaralı

Konya'da cenazeden dönen 4 arkadaşın bulunduğu otomobil, tali yoldan çevre yoluna çıktığı sırada kamyon ile çarpıştı. Feci kazada Tahir Özkürkçigil olay yerinde, Tevfik Kağnıcı hastanede hayatını kaybetti. 2 yaralının tedavisi sürüyor

Konya'da cenazeden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Olay yerinde yaşamını yitiren Tahir Özkürkçigil'in ardından Tevfik Kağnıcı da kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Kaza, 14.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Dokuz Mahallesi Konya-Afyon Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çaltı Mahallesi'ndeki bir yakınlarının cenazesinden dönen Tahir Özkürkçigil idaresindeki 18 KY 424 plakalı otomobil, tali yoldan Konya-Afyon Karayolu'na çıktığı sırada Konya'dan Ladik istikametine seyir halinde olan Recep A. idaresindeki 42 APD 412 kamyon ile çarpıştı.

İhbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sıkışan 4 kişi, 45 dakikalık çalışmanın sonunda bulundukları yerden çıkarıldı.

Sağlık ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalesinde otomobil sürücüsü Tahir Özkürkçigil'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Otomobilde yolcu olarak bulunan Fehmi Y., Bora Ö. ve Tevfik Kağnıcı sağlık ekiplerin müdahalesin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Tevfik Kağnıcı da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum