Konya'da büyük yangın ucuz atlatıldı

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızla kontrol altına alınırken, olayda kimyasal madde kokusundan etkilenen 5 işçi hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Büyük Kayacık Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasında dün akşam saatlerinde meydana gelen yangın, kısa sürede büyümeden itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

y1-001.jpg

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangını fark eden fabrika çalışanları, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

y2-001.jpg

Olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, hızlı bir müdahaleyle yangını söndürdü. Ancak yangın sırasında imalatta kullanılan kimyasal maddenin yaydığı koku nedeniyle 5 işçi etkilendi.

y3.jpg

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından işçiler, şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

y4.jpg

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.