Konya'da bunu da duyduk! Peçetelere emdirilmiş uyuşturucu bulundu

Konya'da bunu da duyduk! Peçetelere emdirilmiş uyuşturucu bulundu

Akşehir'de Polis Operasyonuyla Uyuşturucu Kaçakçılarına Darbe: LSD İçeren Bin 200 Kullanımlık Peçe Ele Geçirildi, 5 Gözaltı

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılarına karşı yürüttüğü operasyonlar kapsamında dikkat çeken bir başarılı operasyona imza attı. Yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda Ankara plakalı bir araçla Akşehir'e uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı tespit edildi.

Şüpheli araç Yeni Antalya yolunda durduruldu

Narkotik ekipleri tarafından belirlenen araç, Antalya'dan Akşehir'e uyuşturucu madde getirirken, operasyon için gerekli düzenlemeler yapıldı. Yeni Antalya yolu Engilli yol kavşağında aracı durduran narkotik, asayiş ve trafik ekipleri, araçta bulunan şüphelileri gözaltına aldı.

Peçetelere emdirilmiş şekilde bulundu

Operasyon sonucunda gözaltına alınan 5 kişi, araç ve üzerlerinde yapılan aramada şaşırtıcı bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Bin 200 kullanımlık LSD (Liserjik Asit Dietilamid) olarak bilinen sentetik uyuşturucu, 10x10 ebatlarında peçetelere emdirilmiş şekilde bulundu. Gözaltına alınan şüphelilere, "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" suçlarından işlem yapıldı.

Diğer yandan araç sürücüsü K.E.'ye ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı 16 bin 380 TL ceza uygulandı. Yaşları küçük olan diğer 4 şüpheli ise ailelerine teslim edildi. B.S. ise emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.