Konya'da bulunan 15 yaşındaki çocuğun anlattıkları şok etti! Abim bana söylemeye utandığım şeyler yaptı telefonuna kaydetti

Konya'da bulunan 15 yaşındaki çocuğun anlattıkları şok etti! Abim bana söylemeye utandığım şeyler yaptı telefonuna kaydetti

7 Mart'ta Konya'da kaybolan ve polislerin ağır darp edilmiş halde bulduğu 15 yaşındaki Mert Çetin, 20 yaşındaki ağabeyi Onur'dan şikayetçi oldu: "Abim beni dövdü. Başka şeyler de yaptı. Söylemeye utanıyorum!"

Konya'nın Karatay ilçesinde 7 Mart'ta kaybolan ve Pazar günü Konya polisince bulunan 15 yaşındaki Mert Çetin'in ablası ve annesine anlattıkları şok etti. Müge Anlı'nın programına katılan ablası İlknur'un şikayeti üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıp genci bulmuştu.

Bugünkü programa katılan ablası İlknur, kardeşinin kendisi ve annesine anlattıklarının şokuyla ve 20 yaşındaki abi Onur'la aynı stüdyoda dahi bulunmak istemedi. Öldüresiye darp edilen 15 yaşındaki Mert, abisinin kendisini yıllardır darp ettiğini ve başka şeyler de yaptığını utanarak söyledi. Abisinin kendisine uygunsuz şeyler yaptığını ve bunları telefonuna da kaydettiğini söyleyen Mert, o gece kaçmasaydı belki de ölecekti.

Müge Anlı bugünkü programda, "15 yaşında küçücük bir çocuk 7 Mart'ta Konya'da babaannesi ve dedesi ile ve abisiyle yaşadığı evden kaybolmuştu. Çok çeşitli iddialar vardı ablası İlknur Müge Anlı stüdyosunda demişti ki “Kardeşimin başına bir birisi bir şey getirdi çünkü anlatılanlar hiç akla yatkın değil. Biliyorsunuz babaanne ile konuşmuştuk babaannenin tavrını burada hepimiz çok şaşkınlıkla izlemiştik sonra abi ile konuştuk. Çocuğumuz bulundu yayınımızın ardından Konya Asayiş Şube Müdürlüğü hem babaanneyi, hem dedeyi hem de abiyi sorgulanmak üzere emniyete götürmüşlerdi.

O sırada Konya'da emniyet ve asayiş çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini topladı. O bölgede yürüyen bir erkek çocuğu tespit edildi, aileye gösterildi onlar da kabul ettiler. Söylenilenler de çok doğru olmuyor bu arada. Burada da telefonda bir şeyler söylediler polise de çok doğru olmayan bilgiler verildi.

Ama emniyet yetkilileri çocuğu bulduğunda çocuk feci şekilde ölmüştü. Çocuk abisinin kendisini dövdüğünü iddia etti. Anne de gitti zaten hemen emniyete, Mert, “Ağabeyim beni dövdü” dedi sadece dövmekle de kalmadığını iddia etti. Bunun üzerine tekrar devreye giren savcılık abiyi gözaltına aldı. Şüpheli abi savcının karşısına çıktı, mahkemeye sevk edildi, denetimli serbestlikle abi serbest bırakıldı" diye konuştu.

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'a canlı AKNUR SON 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK SİDDET MAĞDURU DAKİKA SUÇLANAN AĞABEY ONUR CANLI YAYINDA' görseli olabilir

Bugünkü yayında stüdyoya giden abi şüpheli halleriyle dikkat çekti

Şüpheli abi de diyor ki: Ben dövmedim ablam dövmüş olabilir, diğer abim dövüş olabilir. Bu çocuğu da benim üzerime böyle kışkırttılar.

Ablası İlknur: Ben benim onun gibi bir kardeşim yok. Ben onunla aynı ortamda olmak istemiyorum, aynı yerde oturmak istemiyorum. Kardeşim Mert bana öyle şeyler anlattı ki bu saatten sonra benim öyle bir kardeşim yok.

Müge Anlı şüpheli abiye soruyor: Yayına bağlandın “babaannemden dedemden şüpheleniyorum” dedin. Çocuk senin dövdüğünü söylüyor!

Şüpheli abi: Yalan atıyor Müge hanım

Müge Anlı: Konya İl Emniyet müdürlüğümüzün izninde Konya Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Büroya teşekkür ediyorum. Çok ilgilendiler hepimizin gerçekten yüreği burkulmuştu, bir de çocuk da feci şekilde dayak yemiş.

Ablası: Kardeşin bulundu diye beni pazar günü emniyetten aradıklarında, ben polise kardeşim ile görüşebilir miyim dedim. Mert ile görüştüm, "Ablam dedim ne oldu? Niye kaçtın bana gelmedin dedim?" “Senin korona olduğunu bildiğim için eve almazsın diye gelmedim” dedi. Ben gelseydin bir çaresini bulurdum dedim. Niye kaçtın? diye sordum, "Abla ağabeyim beni öldüresiye dövdü". Zaten çocuğun yüzündeki izlerinden de her şeyi belli. İnandım ilk başta.

Sonra biraz durdum düşündüm, dedim ki "Ablam başka bir şey yaptı mı?" Mert dedi ki, “Abla çocukluğumdan beri çok fazla eziyet ediyordu, kimseye anlatamıyorum, şikayet edemiyordum” dedi, telefonu kapattım.

Üzerine amcamla annemle konuştum. Annemle ikimiz altında başka bir şey olduğunu düşündük. Ben tekrar aradım polisi Mert ile bir daha görüşmek istedim. Annem de vardı bu defa. Hatta annem dedi ki, “Bak oğlum dedi abin sana bir şey yaptıysa söyle bak. Biz ablanla senin arkandayız” dedi.

Çocuk dedi ki, “Abla utanıyorum söylemeye abim daha farklı şeyler de yaptı bana. Ben de dedi bu yüzden evden kaçmak zorunda kaldım. Telefonunda benim bazı fotoğraflarım var bazı videolarım var abla. O gün de beni dövdü dedi yüzümü ayakları ile ezerek öldüresiye dövdü beni balkonda tekmeleyerek. Evden kaçtım tekrar eve dönmeyi de düşündüm ama, bu defa beni öldüreceğini bildiğim için dönemedim eve” dedi.

Müge Anlı abiye sordu: Kardeşin niçin senin için böyle şeyler söylüyor?

Abisi: Zaten telefonum incelemeye alındı fotoğraf ya da öyle bir şey çıkmadı.

Ablası: Bu zaten onun ikinci telefonu yani telefonu üç aydır falan kullanıyor. Belki de önceki telefonumda kaldı.

Müge Anlı sordu: Kardeşin ne için senin için böyle şeyler söylüyor?

Abisi: Bu kardeşimin konuşması değil bence. Normalde kardeşim devamlı benle konuşurdu ben şaşırdım.

Müge Anlı: Çocuk kendi kendine kafasını duvarlara vurmadı ya bütün sırtı yüzü gözü yara bere içinde! Niye kaçsın ki gece ikide bir de 15 yaşında. Çok da büyük bir yaş değil ki erkek çocuğu için, bazıları boylanır büyür ama bu küçük bıcırık bir çocuk?

Ablası: Müge hanım bu çocuk kesinlikle dışarıda darp edilmedi. Çünkü polisler diyor ki kamera kayıtlarında Eski Garajın orada ışığın altında geçerken görüyorlar. Yüzü şiş ve gözünün biri kapalı vaziyette. Bu çocuk evden çıkmadan önce darp edilmiş

Müge Anlı: Kim dövdü?

Abisi: Evde kimse dövmedi kardeşimi

Müge Anlı: Kimse dövmedi de niye gece 2'de yüzü gözü dağınık görünüyor kameralarda?

Abisi: Kimse dövmedi Müge hanım bilmiyorum kaybolduğunda hiçbir şey yoktu

Ablası: “Abim beni gece herkes uyuduktan sonra yanına çağırdı, bana bir şeyler söyledi. Ondan sonra da beni yere yatırdı tekmeleye tekmelemeye yüzümü ayaklarıyla eze eze dövdü” diyor annem de bizzat şahit. Mert “Evden çıktığında gözümün önünü görmüyordum, iki gözüm birden artık tekme ile ezilmekten kapanmıştı” dedi bize.

Müge Anlı: Zaten öldürüldü mü diye düşünüyorduk. Nihayet evden çıkmış yani belki kalsa başına o da gelecekti.

Resim

Mert Çetin bulundu mu, olayı nedir?

Mert Çetin, 6 Mart tarihinde Konya’da kayboldu. 15 yaşında reşit olmayan Mert Çetin’in kardeşi İlknur Çetin, ATV ekranlarında hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Müge Anlı'nın programına başvurarak kardeşinden 1 haftadır haber alınamadığını söylemişti.

Olay aydınlatılmaya çalışılırken, Onur Çetin’in kardeşi Mert Çetin’i dövdüğünü ve kafasına bir tane vurarak küçük kardeşiyle kavga ettiği ortaya çıktı. 15 yaşında Mert Çetin kaybolmadan hemen önce Mert Çetin’in “tartışma sırasında bir tokat attım” diyerek kardeşinin bu tokattan sonra kaybolduğunu öne sürdü.

Dedesinin sabah kalktığında Mert’i görememesi sonrası hem İlknur hem Onur uyandırıldı. Mert’in olmadığı kesinleşince programa başvuruldu. En son abla İlknur Çetin, aile büyüklerinin ve komşuların şüpheli davranışlarını aktarıyordu.

Ablasının kayıp başvurusu üzerine Mert Çetin'i aramak için harekete geçen Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıp genci bugün buldu. 

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Konya İl Emniyet Müdürlüğümüzce: Görsel ve yazılı medyada, ablası tarafından kayıp olduğu iddia edilen (15) yaşındaki M.Ç. ablasının tarafımıza müracaatı sonucu, ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz Selçuklu ilçemizde 13.03.2021 tarihinde bulunmuştur" ifadelerine yer verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum