Konya’da bir eve uyuşturucu operasyonu! 3 gözaltı

Konya’da bir eve uyuşturucu operasyonu! 3 gözaltı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin bir eve yaptığı operasyonda uyuşturucu madde, tabanca, av tüfeği ve bu silahlara ait mermiler ele geçirildi, 3 şahıs hakkında 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet'ten işlem başlatıldı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin bir eve yaptığı operasyonda uyuşturucu madde, tabanca, av tüfeği ve bu silahlara ait mermiler ele geçirildi.

UYUŞTURUCU VE SİLAHLAR YAN YANA

Edinilen bilgiye göre, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, sokak satıcılarına yönelik çalışmaları devam ediyor. Narkotik ekibi, Akşehir ilçesi Meydan Mahallesindeki evde yaptığı aramada 2 parça halinde 8 gram metamfetamin, 2 parça halinde 9 gram esrar, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 40 adet tabanca mermisi, 1 adet tabanca şarjörü, 1 adet av tüfeği, 9 adet av fişeği, 9 adet kurusıkı tabanca mermisi ile kama tipi bıçak ele geçirdi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aramada ele geçirilen malzemeler polis ekipleri tarafından el konulurken, N.B., R.S. ile T.Y. gözaltına alındı. 3 şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından işlem yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.