Konya'da binlerce bisiklet hediyeli 'Güle Oynaya Camiye Gel 2022'ye başvuru için son günler

Konya'da binlerce bisiklet hediyeli 'Güle Oynaya Camiye Gel 2022'ye başvuru için son günler

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin İl Müftülüğü ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan bisiklet ödüllü 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesine başvuru için son günler. Yoğun ilgi gören projeye kayıt ve başvuru detayları haberde

Konya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi ile Konya genelinde yaz tatilinde 40 gün boyunca camide sabah namazına giden 2012 ve 2013 doğumlu çocuklara bisiklet hediye edecek. Güle Oynaya Camiye Gel projesine kayıt için son günler, velilerin çocuklarını 25 Haziran'a kadar kaydettirmesi gerekiyor.

ÇOCUKLAR 40 GÜN AİLELERLE SABAH NAMAZINA GELECEK

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle “Güle Oynaya Camiye Gel” projesi kapsamında, 25 Haziran’a kadar 2012 ve 2013 doğumlu çocukları kayıt yaptıran ve 1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında 60 günde, 40 gün sabah namazına aileleriyle birlikte camiye gelen çocuklara bisiklet hediye edilecek.

ANNE - BABALARA ÇAĞRI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Çocuklarımız ümmet olmanın bilincini, camide vakit geçirmenin keyfini, anne-babalarıyla birlikte sabahın seherinde camiye gelmenin keyfini bu yaz boyunca hep birlikte bizlere yaşatacaklar” dedi ve Konya'daki tüm anne-babalara çocuklarını sisteme kaydettirmesi çağrısında bulundu.

'Güle Oynaya Camiye Gel' projesinin her yıl belli bir yaş grubunda devam edeceğini belirten Altay, "Alttan gelen çocuklarımız da projeye katılmış olacak. Projeyi İl Müftülüğümüz ve ilçe müftülüklerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Konya’nın 31 ilçesinde çocuklarımız camilere kayıt yaptırabilir. Hem merkezde hem mahallelerimizde herkesi projeye katılmaya davet ediyorum” dedi.

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL BAŞVURULARINDA SON 3 GÜN

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin İl Müftülüğü ortaklığıyla yapacağı projeye başvurular, 16-25 Haziran 2022 tarihleri arası “camiyegel.konya.bel.tr” adresinden alınacak. 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında kayıt yaptırdığı camide 40 gün cemaat ile sabah namazını kılan çocuklara bisiklet hediye edilecek.

'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi ile 40 bin çocuğa verilmesi hedeflenen bisikletler, 46 bin çocuğa hediye edilmiş, koronavirüs tedbirleri dolayısıyla projeye ara verilmek zorunda kalınmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum