Konya’da 75 firmaya 20 ila 55 bin Euro hibe verilecek

Konya’da 75 firmaya 20 ila 55 bin Euro hibe verilecek

Konya Mevlana Kalkınma Ajansı şirketleri desteklemeyi sürdürüyor. Ajans, Ağustos ayında yapılacak toplantıda 75 firmaya hibe desteği verileceğini bildirdi.

Salgın nedeniyle zarar gören üreticiler için açıklanan paketlere ek olarak Konya’da Mevlana Kalkınma Ajansı kanalıyla yeni destek paketi için başvurular başladı.

MEVKA’nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen ENHANCER Projesi kapsamında büyüme odaklı KOBİ’lerin istihdam oluşturma faaliyetlerinin destekleneceği “İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı” duyuruldu.

75 KOBİYE 20 İLA 55 BİN EURO

Bu program kapsamında tahmini 75 KOBİ’ye 20.000 ila 55.000 Avro arasında hibe desteği verilmesi planlanmaktadır. Bu destek sonucunda ise en az 225 yeni istihdam sağlanması öngörülüyor.

SORU CEVAP OLACAK

“İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı”nın tanıtılacağı ve potansiyel başvuru sahiplerinin sorularının cevaplandırılacağı bilgilendirme toplantısında sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.

Toplantının tarihi ise 3 Ağustos 2021 Salı.

syfveajna727202195442am.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.