Konya'da 29 Ekim'de toplu ulaşım ücretsiz olacak

Konya'da 29 Ekim'de toplu ulaşım ücretsiz olacak

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Konya'da 29 Ekim Pazar günü toplu ulaşım ücretsiz olacak. Ayrıca kutlamalar nedeniyle bazı güzergahlarda değişiklik yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 29 Ekim Pazar günü kentte toplu ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı rahat ve konforlu bir şekilde kutlayabilmesi için gerekli tüm önlemleri aldığını belirtti. Kutlamalar kapsamında kent genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bu kapsamda, 29 Ekim Pazar günü kent genelindeki otobüs ve tramvaylar ücretsiz olarak hizmet verecek.

Güzergahlarda değişiklik

Ayrıca, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Pazar günü Ferit Paşa Caddesi’nde yapılacak kutlamalar süresince bazı güzergahlarda değişiklik yapılacak.

Bu kapsamda, 13-38 ve 75 numaralı otobüsler Eski Meram Caddesi - Larende Caddesi güzergahından seferlerine devam edecek.

1-2-3-4-10-25-56-67-70-74 ve 110 numaralı otobüsler ise Vatan Caddesi - Alaaddin - Kültürpark güzergahından seferlerine devam edecek.

Bu değişikliklerden dolayı vatandaşlardan toplu taşıma araçlarında duyarlı olmaları istendi.

toplu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.