Konya'da 2022'nin son temel atma töreni! 20 milyon liraya mal olacak

Konya'da 2022'nin son temel atma töreni! 20 milyon liraya mal olacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılının son temel atma törenini Güneysınır ilçesinde gerçekleştirdi. Başkan Altay, Güneysınır Kapalı pazar Yeri ve Düğün Salonu'nun 20 milyon liraya mal olacağını açıkladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılında da 31 ilçedeki sorumluluk alanlarında yatırımlarını sürdürdü. Konya Büyükşehir yılın son temel atma törenini ise Güneysınır ilçesinde gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2022 yılının son temelini Güneysınır'da attıklarını belirterek, ilçenin önemli bir ihtiyacını giderecek Güneysınır Kapalı pazar Yeri ve Düğün Salonu projesinin 20 Milyon TL'ye mal olacağını açıkladı.

konya-guneysinir1.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Güneysınır'da yapacağımız kapalı pazar yeri ve düğün salonunun temelini attık. 20 milyon liraya mal olacak tesislerimiz Güneysınırlı hemşehrilerimize hayırlı olsun. 2022’nin son temel atması Güneysınır’da nasip oldu. 2023’te de hizmete, yatırıma devam inşaAllah" ifadelerini kullandı.

konya-guneysinir.jpgkonya-guneysinir2.jpgkonya-guneysinir3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.