Konya'da 2 yıl aranın ardından en coşkulu Kadir Gecesi!..

Konya'da vatandaşlar pandemi nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından Ramazan ayı ve Kadir Gecesi'nde camilere akın etti. Binlerce Konyalı Mevlana meydanı ve kentin büyük camilerinde saf tutarken, çocukların heyecanı görülmeye değerdi

Konya’da vatandaşlar özlemle beklenen bin yıldan daha hayırlı Kadir Gecesi'nde 2 yıl aranın ardından camilere akın etti.

Sultan Selim Camii'nde kılınan teravih namazının ardından, Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dualarla Kadir Gecesi'ni ihya eden Konyalılar, namazın ardından Mevlana Meydanı'nda kandil sevincini paylaştı.

Resim

Konya’da vatandaşlar Kadir Gecesi dolayısıyla Hazreti Mevlana Türbesi ve Sultan Selim Camii önündeki meydanı doldurdu. Kadir Gecesini Mevlana Meydanı’nda idrak etmek isteyen binlerce kişi alana gelerek saf tuttu. Meydanın dolup taştığı mübarek gecede vatandaşlar yatsı ve teravih namazının ardından dua etti.

Resim

kadd.jpg

Resim

kaa.jpg

kad.jpg

ka.jpg

Bir açık hava görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar