Konya'da 2 iş yeri ve bir eve kaçak sigara baskını! Binlerce paket ele geçirildi

Konya'da 2 iş yeri ve bir eve kaçak sigara baskını! Binlerce paket ele geçirildi

Konya’nın Karatay ilçesinde 2 iş yeri ve 1 ikamete düzenlenen kaçak sigara operasyonunda binlerce paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili iki şahsa işlem başlatıldı

Konya Emniyetinin kaçakçılıkla mücadelesi sürüyor. Son olarak Konya’nın Karatay ilçesinde 2 iş yeri ve 1 ikamete düzenlenen kaçak sigara operasyonunda binlerce paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili iki şahsa işlem başlatıldığı bildirildi.

KARATAY'DA BİR EV VE 2 İŞ YERİNE BASKIN

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçakçılık operasyonları ara vermeden devam ediyor.

Kom Şube Müdürlüğü ekiplerince devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın önüne geçmek için yürütülen çalışmalarda binlerce paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Konya’nın Karatay ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde 2 iş yerine ve 1 ikamete operasyon düzenlendi.

BİNLERCE PAKET KAÇAK SİGARA YAKALANDI

Yapılan aramada gümrük kaçağı 3 bin 485 paket sigara ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs hakkında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu"na muhalefetten adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

sigara.jpgsigara1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.