Konya'da 10 Mart Perşembe günü okullar tatil mi?

Konya'da 10 Mart Perşembe günü okullar tatil mi?

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle okul tatil edildi mi? Öğrenci ve veliler 10 Mart'ta okullarda kar tatili var mı sorusuna yanıt ararken Konya'nın bir ilçesinde tüm okullar ile Halk Eğitim merkezleri 2 gün tatil edildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Konya Valiliğinin uyarılarının ardından Konya'da beklenen kar yağışı etkili oluyor. Konya kent merkezinde kar hafif etkili olurken, bir çok ilçede yoğun kar yağışı gün boyu devam etti.

Öğrenci ve veliler "10 Mart Perşembe günü okullar tatil mi?" sorusuna yanıt ararken ilk açıklama Seydişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden geldi. Seydişehir'de tüm okullar ve eğitim kurumları yoğun kar yağışı nedeniyle 10 Mart Perşembe ve 11 Mart Cuma günleri 2 gün tatil edildi.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Seydişehir’de, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Perşembe ve Cuma günü ilk, orta, lise tüm okullarımız, Halk Eğitim kursları, tüm özel resmî kurslar ile işletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerimiz için ve engelli ve hamile çalışanlar için tatil edilmiştir.

Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi?

Gün boyu kar yağışının ara ara etkili olduğu Konya kent merkezinde ise, gece yarısı başlayan yoğun kar yağışı 10 Mart Perşembe günü 'okullar tatil edilecek mi? sorusunu gündeme getirdi. Öğrenci ve veliler Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. Ancak merkez ilçelerde okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum