Konya Yunak Belediye Başkanı Konak 4 mahallede vatandaşlarla buluştu

Konya Yunak Belediye Başkanı Konak 4 mahallede vatandaşlarla buluştu

Konya'nın Yunak İlçesi Belediye Başkanı Ali Konak, Kurtoğlu, Çelikeller ve Altuneller Yaylası ile Altınöz Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti görüş ve taleplerini dinledi

Konya'nın Yunak İlçesi Belediye Başkanı Ali Konak, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Ali Konak, Yunak ilçesine bağlı Kurtoğlu, Çelikeller ve Altuneller Yaylası ile Altınöz Mahalle Muhtarı ve sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Konak, gelen talep ve önerileri de dinledi.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’a ziyaretlerde, Başkan Yardımcısı Hacı Erşan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Coşkun, Park ve Bahçeler Sorumlusu Ahmet Özel de eşlik etti. Başkan Konak, ziyaretler kapsamında mahallelere kazandırılan ve kazandırılacak çeşitli alanlarındaki yatırımların yanı sıra altyapı yatırımlarını da yerinde inceledi.

Mahalle ziyaretlerinin yatırım ve hizmetlerin yerinde planlanmasında büyük katkı sağladığını ifade eden Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, “Yunak’ımızın 42 mahallesinde muhtarlarımızın yanı sıra mahalle sakinlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Merkezde yer alan mahallelerimizden başladığımız ziyaretler sonrasında sıra merkezden uzakta olan mahallelerimize geldi. Bu mahallelerimizdeki hemşerilerimizle de bir araya gelerek istişareleri sürdüreceğiz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşerilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz. Amacımız Yunak’ın sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmaktır" ifadelerini kullandı.

3.jpg

33.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.