Konya yol durumu 3 Mart Perşembe! Konya'nın Antalya, Karaman, Ankara, Afyon, Aksaray ve Adana Yollarında son durum

Konya yol durumu 3 Mart Perşembe! Konya'nın Antalya, Karaman, Ankara, Afyon, Aksaray ve Adana Yollarında son durum

Konya ve çevre illeri etkisi altına alan kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle bazı karayollarında ulaşım çift yönlü dururken, bazı bölgelerde trafik kontrollü seyrediyor. İşte 3 Mart 2022 saat 10.50 itibariyle Konya yol, hava ve güzergah bilgileri

Bahar mevsiminin ilk ayı olan Mart ayında kar yağışının etkili olduğu Konya ve çevre illerde karayollarında ulaşım durma noktasına geldi. Kar yağışı bölgeyi kısa sürede beyaza bürürken, karayollarında oluşan tipi ve buzlanma nedeniyle Konya'nın bir çok ilçesi ile Ankara, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Adana ve Isparta'ya bağlayan yollar trafiğe kapandı.

Konya 3 Mart 2022 saat 10.50 itibariyle Yol, Hava, Güzergah Bilgisi:

Konya-Ankara: Yer yer tipi devam ediyor. Cihanbeyli Kulu arası yağış yok. yol açık. Ankara tüm araçlar için kapalı. Eskort eşliğinde ulaşım sağlanıyor.

Konya-Aksaray: Tüm araçları kapsayacak şekilde çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Konya-Antalya: Sabah saat 05.00'te tüm araç geçişine kapanan yol, Antalya-Konya karayolu, 10.00 itibariyle Seydişehir'den Antalya istikametine yol tüm araçlara açık.

Konya-Afyonkarahisar: Yağış yok, yoğun sis ve kazadan dolayı yol tüm araçlara kapalı. Hava Muhalefeti Tipi ve kar yağışı nedeni ile Konya il merkezinden Afyonkarahisar ili istikametine ve Ladik istikametinden Konya il merkezi istikametine doğru tüm araçlara yol kapatıldı.

Konya - Adana: Yer yer tipi var, Karapınar ve Ereğli arası yağmur yağışlı. Konya –Karapınar arası her iki yöne çekici ve otobüslere yol kapalı

Konya -Karaman: Kar yağışı yer yer devam ediyor, zemin yer yer karlı ve buzlu, yol tüm araçlara açık
Konya- Isparta: Yolu yağış yok yer yer sürgü mevcut yol trafiğe açık

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.