Konya vekili Kalaycı Kılıçdaroğlu'na sordu: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana ve Mersin'de elektriği bedava verdiniz mi?

Konya vekili Kalaycı Kılıçdaroğlu'na sordu: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana ve Mersin'de elektriği bedava verdiniz mi?

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Sayın Kılıçdaroğlu İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin büyükşehir belediyeleri sizde. Bu illerde yatırım yapıp çiftçimize elektriği bedava verdiniz mi? Üç yılı aşkın süredir niye yapmadınız?” diye sordu

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, her ülkenin ortak sorunu haline gelen enflasyonun Türkiye’de de insanların geçim standartlarını olumsuz etkilediğini belirterek umut veren açıklamalarda bulundu. Kalaycı, "Konu ekonomik beka konusudur" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, önemli açıklamalarda bulundu. Kalaycı, dünya genelindeki ekonomik sıkıntıların Türkiye'yi de etkilediğini belirterek, ekonomideki sarsıntıların atlatılması, dövizdeki suni yükselişin frenlenmesi, enflasyondaki tırmanışın engellenmesi amacıyla hükümetin tedbirler aldığını açıkladı.

“Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”nın ilk bölümü 3-4-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Konya’nın Ereğli, Halkapınar, Hadim, Taşkent, Çumra, Karapınar ve Emirgazi ilçelerinde gerçekleştirildi. Ereğli’de yapılan toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, her ülkenin ortak sorunu haline gelen enflasyonun Türkiye’de de yüksek seviyelere yükseldiğini, hayat pahalılığının insanların refahını ve geçim standartlarını olumsuz etkilediğini, uygulamaya konulacak yeni tedbirlerle bu sorunun da aşılacağını açıkladı.

"KONU EKONOMİK BEKA KONUSUDUR! İSTİKRAR MUTLAKA SAĞLANACAKTIR"

Mustafa Kalaycı, “Türkiye’nin yatırım, üretim ve ihracat seferberliğini boğmak isteyen, eşzamanlı olarak borç ödeme kabiliyetinde zaaf oluşturmayı amaçlayan kötü niyetli bir tertip görülmektedir. Ekonomideki konjonktürel sarsıntıların atlatılması, dövizdeki suni yükselişin frenlenmesi, enflasyondaki tırmanışın engellenmesi amacıyla hükümetimiz tedbirler almaktadır. Konu ekonomik beka konusudur. Fiyat istikrarı ve finansal istikrar mutlaka sağlanacaktır. Bu kapsamda yeni tedbirler uygulamaya konulacağına ve başta emekliler, çalışanlar, esnaf ve çiftçilerimizin gelirlerini artıracak, mali yüklerini azaltacak kararlar alınacağına inanıyoruz. Emeklilerin ve kamu çalışanlarının aylıkları Temmuz ayında yüzde 40’ın üzerinde artırılacaktır" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA ZOR SORU: İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, ANTALYA, ADANA VE MERSİN'DE ELEKTRİĞİ BEDAVA MI VERDİNİZ?

Cumhur İttifakı’nın eser ve hizmet siyaseti ile Türkiye’yi küresel güç yapma mücadelesine devam ederken; diğer yanda CHP, HDP, İP ve uzantılarının istismar, iftira ve yalan siyasetinin gittikçe derinlik kazandığını dile getiren Kalaycı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştirdi.

Kalaycı, “Kılıçdaroğlu, ‘10 milyon işsizimiz var. Her bir muhtara KPSS’den başarılı olanlardan yardımcı personel vereceğim’ diyor. Geçen sene yine her muhtarlığa bir özel kalem müdürü atanırsa işsizlik meselesinin biteceğini söylemişti. Şimdi de 6 ilde iktidarları döneminde CHP’li belediyelerin çiftçiye ücretsiz elektrik vereceğini söylüyor. Sayın Kılıçdaroğlu İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin büyükşehir belediyeleri sizde. Bu illerde yatırım yapıp çiftçimize elektriği bedava verdiniz mi? Üç yılı aşkın süredir niye yapmadınız?” diye sordu.

CUMHUR İTTİFAKI, TÜRKİYE’NİN DİRİLİŞ RUHU, DİK DURUŞUDUR”

MHP’li Kalaycı, iktidar olmak amacıyla dış güçlerden medet umanların, yabancı büyükelçilerle sürekli toplantılar yaptığını anımsatarak, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine şerh düşen Türkiye’yi taktik hata içinde gören, yüzsüzce eleştiren, bu ülkelerin üyeliğini desteklediklerini açıklayan bugünkü CHP yönetimi için “İki dünyada da yatacak yeri, sığınacak limanı yoktur” dedi.

Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını ifade eden Kalaycı, “Bu ülkelere, terör desteğini bitirmeden, teröristleri iade etmeden NATO’ya girmelerine onay vermeyiz diyen iki yiğit devlet adamı var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin diriliş ruhu, dik duruşudur. Cumhur İttifakı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefini aşma iradesi, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve Türk milletini ilelebet yaşatma ülküsüdür. Bizler Türkiye sevdalısıyız. Biz olduğu gibi görünen, göründüğü gibi olan Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya, Türkiye’yi lider ülke yapmaya kararlı ve yeminliyiz. İnanıyoruz ki Cumhur İttifakı ile ülkemizin geleceği aydınlıktır, aşılamayacak sorunumuz, çözülemeyecek problemimiz yoktur. Stratejik gücümüz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir. Siparişle çalışan kamuoyu araştırma şirketlerinin abuk sabuk anketleri neyi söylerse söylesin 2023 Cumhur İttifakı’nın, Türk milletinin, Türkiye’nin zafer yılı olacaktır” ifadelerini kullandı..

Toplantılara Mustafa Kalaycı’nın yanı sıra MHP Konya Milletvekili Esin Kara, İl Başkanı Remzi Karaarslan, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Doç.Dr.Özer Karakayacı, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Konuşmaların ardından salonda bulunanların sorularına cevap verilerek partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı. MHP heyeti ilçelerinde esnaf ve semt pazarlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

fotograf-3.jpegfotograf-4.jpgfotograf-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.