Konya Valisi Özkan Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte 9 mahallede ev ev gezdi!

Konya Valisi Özkan Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte 9 mahallede ev ev gezdi!

Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Uslu, Emniyet Müdürü Dinç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Vardım ve Göç İdaresi Müdürü Buzcu ile birlikte 9 mahallede ev ve esnaf ziyaretleri yaptı muhtarlarla görüştü

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Sahibata, Çaybaşı, Pirebi, Aydoğdu, İhsaniye, Şemsi Tebrizi, Aziziye, Nakipoğlu ve Ferhuniye Mahalleleri'nde ev ve iş yerinde vatandaşları ziyaret etti, muhtarları ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi.

EVLERE MİSAFİR OLDU, VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Sahibata, Çaybaşı, Pirebi, Aydoğdu, İhsaniye, Şemsi Tebrizi, Aziziye, Nakipoğlu ve Ferhuniye Mahallelerinde yerinde incelemelerde bulunarak, ikamet eden vatandaşların evlerine misafir oldu.

MAHALLE MUHTARLARI DA KATILDI

Mahalle muhtarlarının da bulunduğu ziyaretlerde aile bireyleri ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Özkan, vatandaşlarımızla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

MUHTARLARLA İSTİŞARE

Ayrıca Vali Özkan, Sahibata, Çaybaşı, Pirebi, Aydoğdu, Şemsitebrizi, Aziziye, Nakipoğlu ve Ferhuniye Mahalle Muhtarlıklarını da ziyaret ederek, mahallelere sunulacak hizmetleri değerlendirdi.

EMNİYET, JANDARMA, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE GÖÇ İDARESİ DE SAHADA

Konya Vali Vahdettin Özkan'a ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Konya İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Atilla Vardım ve İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu eşlik etti.

mahalle-1.jpgmahalle-2.jpgmahalle-3.jpgmahalle-4.jpgmahalle-5.jpgmahalle-6.jpgmahalle-7.jpgmahalle-8.jpgmahalle-9.jpgmahalle-10.jpgmahalle-11.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.