Konya Ticaret Odası’ndan hesaplı maske duyurusu

Konya Ticaret Odası’ndan hesaplı maske duyurusu

Konya ve Türkiye’de Covid-19 salgını nedeniyle iş hayatında ve sosyal hayatta birçok kural değişti. Konya’da maske takmak zorunlu hale gelirken Türkiye genelinde tavan fiyat uygulamasıyla maske satışları başladı.

Salgın nedeniyle değişen hayat normalleri nedeniyle getirilen yeni kurallar vatandaşa ilan edildi.

Konya’da yürürlükte olan maske takma zorunluluğu nedeniyle de maske satışları başladı. Şehirde birçok noktada başlayan maske satışları tavan fiyat uygulaması sayesinde vatandaşı koruyor.

İşletmeler ise toplu ihtiyaçları için uygun yerler arıyorlar. Konya Ticaret Odası üyelerine gönderdiği mesajda maske satın almak isteyen üyelerine uygun fiyata maske alabileceği 2 adres bildirdi.

KTO gönderdiği mesajda “Covid-19 salgını sürecinde sağlık ve hijyen tedbirleri noktasında kullanımı zorunlu olan ve akabinde sizlerden gelen yoğun maske talebini karşılamak üzere 14 Mayıs 2020 tarihinde Konya Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından başlatılan maske satışları devam etmektedir. Bu kapsamda Konyalı firmaların ürettiği maskeleri adedi 1,00 TL (KDV dahil) olmak üzere 50’li paketler halinde aşağıdaki adreslerden 09.00-18.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz.” cümlelerini kullandı.

Konya Ticaret Odası’nın verdiği adresler ise şu şekilde:

KTO TEKNOLOJİ ve EĞİTİM KAMPÜSÜ (KTO-TÜYAP Fuar Alanı Yanı)

Telefon: 0 (332) 221 02 21

Adres: Fevziçakmak Mah. 10753. Sk. No: 7/A Karatay - Konya

KTO EĞİTİM ve SAĞLIK VAKFI – ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Telefon: 0 (332) 355 15 50

Adres: Fetih Mah. Müzdelife Sok. No:3 Karatay - Konya

Etiketler :