Konya Ticaret Odası'nda seçim heyecanı sona erdi! Selçuk Öztürk'ten Memleket'e açıklama

Son dakika! Konya Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimlerinde sabah başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla sona erdi. KTO Başkanı Selçuk Öztürk Memleket'e özel açıklamada bulundu.

Konya Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimleri 12 Kasım 2022 Cumartesi günü 09:30 ile 17:00 saatleri arasında KTO-TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konya Ticaret Odası TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde sabah başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla sona erdi..

KTO'nun 70 meclis komitesinde 386 adayın seçileceği seçimlerde 158 meclis üyesi de belirlenmiş olacak. 6 komitede çift listenin yarıştığı seçimlerden sonra 11 yıldır Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanlığını yürüten Selçuk Öztürk'ün meclis üyelerinin oylarıyla tekrar başkanlığa seçilmesi bekleniyor..

Resim

KTO Başkanı Selçuk Öztürk seçimin tamamlanmasının ardından Memleket'e özel açıklamada bulundu. Sandıkların sayımından sonra KTO Başkanı Selçuk Öztürk üyelere bir teşekkür konuşması yapması bekleniyor..

Resim

Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü KTO Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirilen seçimlerde Selçuk Öztürk'ü ziyaret etti.

Resim

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, dün akşam Bera Otelde üyelere yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.

so2.jpg

selcuk-ozturk.jpg

kto.jpgkto1.jpg

so1.jpgkto2.jpg

selcuk-ozutk-konusma.jpgselcuk-ozturk1.jpgkto3.jpgkto4.jpgkto5.jpg

Kaynak:Memleket

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.