Konya Ticaret Odası'nda da yapay zeka konuşuldu

Konya Ticaret Odası'nda da yapay zeka konuşuldu

Konya Ticaret Odası'nın (KTO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda yapay zekanın iş dünyasına etkileri ele alındı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, yapay zekanın ilerlemesiyle birlikte tüm sektörlerde köklü değişikliklerin yaşanacağına vurgu yaptı.

Konya Ticaret Odası, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yapay zeka teknolojisinin iş dünyasına etkilerini masaya yatırdı. Meclis Başkan Vekili Ömer Faruk Okka'nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk yapay zekanın iş dünyasındaki potansiyelini vurguladı.

Öztürk, yapay zekanın iş yapma alışkanlıklarını kökten değiştireceğini ve bu değişime hızlı bir şekilde uyum sağlamanın işletmelere verimlilik, düşük maliyet ve rekabet avantajı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, Konya Ticaret Odası'nın üyelere bu dönüşüm sürecini aktarması gerektiğini vurguladı.

Öztürk'ün ardından söz alan Meclis Üyeleri, görüş ve önerilerini paylaşarak toplantıya katkıda bulundular. Meclis Üyeleri Naim Gökbaş ve Mustafa Bozdam, gündemdeki konularla ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Başkan Öztürk, konuşmasında ayrıca Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve beklentileri de ele aldı. Özellikle, yerel seçimler sonrası iş dünyasının ekonominin gündeminde daha fazla yer almasını vurgulayarak, önümüzdeki dört yılın ülke ekonomisi için kritik olduğunu belirtti.

Toplantıda ayrıca Konya Ticaret Odası, KTO Karatay Üniversitesi ve KTOTEK'in faaliyetleri ile ilgili sunumlar yapıldı ve katılımcılar görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Konya Ticaret Odası'nda da yapay zeka konuşuldu

Konya Ticaret Odası'nda da yapay zeka konuşuldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler