Konya OSB'de aşılama yerinde olacak! Aşı randevusunu OSB Müdürlüğü'nden yapın

Konya OSB'de aşılama yerinde olacak! Aşı randevusunu OSB Müdürlüğü'nden yapın

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'ndeki sanayi işletmelerinde çalışanlara yönelik yerinde aşı uygulamasının başladığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, OSB'lerde yerinde aşı uygulamasının başladığını duyurmasının ardından Konya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarda çalışanlara Covid-19 aşısı yapılmaya başlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan KSO Başkanı Memiş Kütükcü, "Konya Organize Sanayi Bölgemizde çalışan yaklaşık 42 bin kişiye yönelik aşılama çalışması başladı. Konya Sanayi Odası, Konya OSB ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Konya OSB Bölge Müdürlüğümüzde bir aşılama merkezi kurduk. Burada bölgedeki sanayi işletmelerinde çalışan kardeşlerimize aşıları yapılmaya başlandı. Çalışanlarına Bölge Müdürlüğümüzün Hizmet Binasında kurduğumuz merkezde aşı yaptırmak isteyen işletmelerimiz, (0 332) 239 01 56 numaralı telefondan KOS Bölge Müdürlüğü Beyaz Masa'yı arayarak, randevularını alabilirler" şeklinde konuştu.

ÇALIŞANLARA AŞI ÇAĞRISI

Daha önce tüm sanayi çalışanlarına aşı olmaları çağrısında bulunan Başkan Kütükcü, aşı çağrısını yineleyerek, "Uzun bir süredir hayatımızın her alanını etkileyen Covid-19 virüsü ile mücadele ediyoruz. Bu süreç, en sevdiklerimizi bizden ayırdı, üretim hayatımızı, sosyal hayatımızı derinden etkiledi. Dolayısıyla, lütfen her birimiz pandeminin tek çaresi olan aşılarımızı olalım. Bu vesileyle çalışan kardeşlerimiz başta olmak üzere herkesi, bir kez daha aşılarını olmaya davet ediyorum" dedi.

Konya sanayilerinde aşılama yerinde olacak! Aşı randevusu almayın

Konya sanayilerinde aşılama yerinde olacak! Aşı randevusu almayın

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.