Konya Rebii Karatekin Ortaokulu'nda 'KAN'panya var

Konya Rebii Karatekin Ortaokulu'nda 'KAN'panya var

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Mektebi kapsamında Türk Kızılay'ı ile birlikte Selçuklu Rebii Karatekin Ortaokulu'nda 'Okulumda 'KAN'panya var' etkinliği gerçekleştirildi.

Konya Selçuklu Rebii Karatekin Ortaokulu'nda güzel ve anlamlı bir etkinliğe daha imza atılarak 'Okulumda 'KAN'panya var' etkinliği düzenlendi. Kan'panyada Kızılay ekipleri toplam 49 ünite kan bağışı aldı.

Rebii Karatekin Ortaokulu idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü projelerinden olan "İnsan Mektebi" kapsamında Türk Kızılay'ı ile birlikte -Okulumda "KAN"panya Var- isimli kan bağışı etkinliğini planlayıp; geniş katılım sağlamak amacıyla velilerine, komşu okulların öğrenci ve velilerine, mahalle sakinlerine ve bölge esnafına afiş, broşür gibi kaynaklar kullanarak, okulun sosyal medya hesaplarından bilgilendirmeler yapılarak hem öğrencilerde kan bağışı yapmanın bilincini geliştirme hem de Türk Kızılay'ına dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine kan desteği olma amacıyla güzel bir gün yaşandı.

Türk Kızılay'ının sağlık ekibi ile hazır bulunduğu ve her türlü hijyenik şartın sağlandığı bir ortamda 49 ünite kan bağışı alınarak, belirlenen hedefe ulaşıldı.

"KAN"panyanın açılışında Okul Müdürü Osman Doykun, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve gelecekte de bu tür çalışmaların devam edeceğini söyledi.

reb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.