Konya polisi kuş uçurtmuyor! Gece yarısı 'şok' uygulama

Konya polisi kuş uçurtmuyor! Gece yarısı 'şok' uygulama

Konya polisi kentte adeta kuş uçurtmuyor! Gece 22.00 - 02.30 saatleri arasında sivil ve resmi ekiplerden çok sayıda personelin görev aldığı 'şok' uygulamada 227 şahıs ve 155 araç sorgulandı. 4 araç trafikten men edildi ve 1 hacizli araca el konuldu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece 22.00 - 02.30 saatleri arasında kent merkezinde vatandaşların ve trafiğin güvenliği için gerçekleştirilen ve belli periyodlarda tekrarlanacak olan 'şok' uygulamada 227 şahıs ve 155 araç sorgulandı. Uygulamada uyuşturucuyla yakalanan 1 kişi ile, 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü hakkında işlem yapılırken, 4 araç trafikten men edildi ve 1 hacizli yakalamalı araca da el konuldu.

Konya polisinin, kent genelindeki yollarda ve umuma açık yerlerde vatandaşın ve trafik güvenliği için gerçekleştirilen 'şok' uygulamasında sivil ve resmi ekiplerden çok sayıda personel görev aldı.

227 şahıs ve 155 araç sorgulandı

Ekipler, çeşitli noktalarda güvenlik önlemleri alarak, şüpheli araçları durdurup sorguladı. Denetimlerde 227 şahsın kimlik sorgusu yapıldı. Bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilirken dur ihtarına uymayan bir şahsa da işlem yapıldı.

Uygulamada 155 araç kontrol edilirken, 4 araç trafikten men edildi ve 1 hacizli yakalamalı araca el konuldu.

Asayiş ve güvenliği sağlamak için yapılan şok uygulamalardan memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar bu uygulamaların belli aralıklarda devam etmesini istiyor.

ss.jpg

sss.jpg

ssss.jpg

s.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum