Konya polisi kaybolan Mert Çetin'i Müge Anlı'dan önce buldu

Konya polisi kaybolan Mert Çetin'i Müge Anlı'dan önce buldu

Konya Karatay'da kaybolan 15 yaşındaki Mert Çetin'in ablası hem Konya polisine kayıp başvurusunda bulunmuş hem de Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Konya Emniyet Müdürlüğü bugün kayıp genci Selçuklu'da buldu

Konya'nın Karatay ilçesinde bir hafta önce kaybolan 15 yaşındaki Mert Çetin'in ablası hem Konya polisine kayıp başvurusunda bulunmuş hem de Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün kayıp genci Selçuklu'da buldu .

mert.jpg

Mert Çetin bulundu mu, olayı nedir?

Mert Çetin, 6 Mart tarihinde Konya’da kayboldu. 15 yaşında reşit olmayan Mert Çetin’in kardeşi İlknur Çetin, ATV ekranlarında hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Müge Anlı'nın programına başvurarak kardeşinden 1 haftadır haber alınamadığını söylemişti.

Olay aydınlatılmaya çalışılırken, Onur Çetin’in kardeşi Mert Çetin’i dövdüğünü ve kafasına bir tane vurarak küçük kardeşiyle kavga ettiği ortaya çıktı. 15 yaşında Mert Çetin kaybolmadan hemen önce Mert Çetin’in “tartışma sırasında bir tokat attım” diyerek kardeşinin bu tokattan sonra kaybolduğunu öne sürdü.

Dedesinin sabah kalktığında Mert’i görememesi sonrası hem İlknur hem Onur uyandırıldı. Mert’in olmadığı kesinleşince programa başvuruldu. En son abla İlknur Çetin, aile büyüklerinin ve komşuların şüpheli davranışlarını aktarıyordu.

Ablasının kayıp başvurusu üzerine Mert Çetin'i aramak için harekete geçen Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıp genci bugün buldu. 

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Konya İl Emniyet Müdürlüğümüzce: Görsel ve yazılı medyada, ablası tarafından kayıp olduğu iddia edilen (15) yaşındaki M.Ç. ablasının tarafımıza müracaatı sonucu, ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz Selçuklu ilçemizde 13.03.2021 tarihinde bulunmuştur" ifadelerine yer verildi.

Resim

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum