Konya polisi görevinin başında! Kısıtlamayı ihlal edenler cezayı yiyip eve gidiyor

Konya polisi görevinin başında! Kısıtlamayı ihlal edenler cezayı yiyip eve gidiyor

Konya polisi Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonuna getirilen sokağa çıkma kısıtlamasında uygulamalarına devam ediyor. Kısıtlamayı ihlal edenler ceza uygulanıp evlerine gönderiliyor

Konya'da polis ekipleri aralıksız denetimlerini sürdürüyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonuna da getirilen sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekipleri uygulamalarına devam ediyor.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle Türkiye genelinde Cuma akşamı 21.00'den Pazartesi sabahı saat 5.00'a kadar kısıtlama getirildi.

pol.jpg

Açıklanan genelgeyle sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi her gece 21.00 - 05.00 saatleri arasında uygulanacak. Hafta sonlarına da getirilen kısıtlama gereği polis ekipleri de cadde ve meydanlardaki denetimlerini sürdürdü. Polis, kısıtlamayı ihlal eden kişileri cezai işlem uygulayıp evlerine gönderdi. Kısıtlama yarın saat sabah 05.00 itibariyle sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum