Konya Musalla'da ruhsatsız içkili eğlence! Baskında iki aranan suçlu da yakalandı

Konya Musalla'da ruhsatsız içkili eğlence! Baskında iki aranan suçlu da yakalandı

Konya'da kural kanun tanımaz eğlence mekanları tıklım tıklım hizmet vermeye devam ediyor. Musalla Bağları Mahallesinde bir mekana yapılan baskında ruhsatsız alkollü canlı müzikli hizmet veren mekanda 88 kişi polise yakalandı, 2'si ise aranan şahıs

Konya'da polis ekiplerinin yaptığı denetimlerde Selçuklu İlçesi Musalla Bağları Mahallesi'nde ruhsatsız bir eğlence mekanına baskın düzenlendi. Belgesiz canlı müzik ve alkol servisinin de yapıldığı mekanda tütün tüketimine de göz yumulduğu görülürken, mekanda yakalanan 88 kişiye cezai işlem uygulandı. GBT sorgulamasına takılan iki aranan şahıs da gözaltına alındı.

Resim

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Çukurçimen Sokak'ta bir eğlence mekanının açık olduğunun belirlenmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. İş yerinde yapılan denetimde 88 kişi polise yakalandı. İş yerinin tütün tüketimine izin verdiğinden dolayı işlem yapılırken, işletmenin 21 çalışana 1774 SKM gereğince form düzenlendi. Alkol alındığı tespit edilen iş yerine ayrıca TAPDK belgesi olmadığı için gerekli cezai işlem yapıldı.

Resim

Canlı müzik yayın belgesinin olmadığı tespit edilen iş yerinde bulunan toplam 88 kişiye kısıtlamaya uymamaktan 3 bin 150'şer TL'de toplam 277 bin 200 TL para cezası kesildi. Kafede şahıslar üzerinde yapılan GBT sorgulamasında ise yaralama ve basit yaralama suçlarından aranan 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İş yeri sorumlusu bir kişi ise Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan talimatla "Mühür Bozma ve Bulaşıcı Hastalık Tedbirlerine Aykırı Davranma" suçlarından işlem yapılması için polis merkezine götürüldü. Ruhsatsız faaliyet gösteren işletme Selçuklu Belediyesi zabıta görevlilerince mühürlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.