Konya Milletvekili Usta'dan Akşener'e sert tepki! Kadın haklarını ağzına alacak en son kişi sizsiniz

Konya Milletvekili Usta'dan Akşener'e sert tepki! Kadın haklarını ağzına alacak en son kişi sizsiniz

Konya Milletvekili Usta, Akşener'in "Kadınları tek fonksiyonu çocuk doğurmak olan sürtükler olarak gören kirli zihniyetin kadın istihdamına verdiği önem maalesef ortada" sözlerine, "Kadın Haklarını ağzına alacak en son kişisiniz" diye cevap verdi

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Meral Akşener'in AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, "Kadınları tek fonksiyonu çocuk doğurmak olan sürtükler olarak gören kirli zihniyetin kadın istihdamına verdiği önem maalesef ortada" sözlerine sert tepki gösterdi.

Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Akşener'e "Kadın Haklarını, istihdamını ağzına alacak en son kişi sizsiniz" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, sosyal medya hesabından Meral Akşener'in twetini alıntılayarak verdiği cevapta, "28 Şubat’ta uyguladığınız hukuksuzluklarla on binlerce kadının eğitim hakkını iş hakkını elinden siz aldınız. Kadın Haklarını, istihdamını ağzına alacak en son kişi sizsiniz" ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kadınları tek fonksiyonu çocuk doğurmak olan sürtükler olarak gören kirli zihniyetin kadın istihdamına verdiği önem maalesef ortada. Kürsü şovlarına geldiğinde mangalda kül bırakmayan sayın Erdoğan’ın sözüm ona “vizyoner” istihdam anlayışında; 100 işverenden sadece 9’u kadın!" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.