Konya Milletvekili Usta Viyana'da Konyalı gurbetçilerle buluştu

Konya Milletvekili Usta Viyana'da Konyalı gurbetçilerle buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Viyana’da Konya Kulu Yaraşlı Köyü Derneği'ni ziyaret ederek gurbetteki Konyalılarla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Viyana ziyareti kapsamında, gurbetteki Konyalılarla bir araya geldi.

Konya Kulu Yaraşlı Köyü Derneğini de (Ya-Bir) ziyaret eden Leyla Şahin Usta, "Konyamızı konuştuk, hemşehrilerimizle hemhal olduk" dedi. Ya-Bir Derneği'nin duvarındaki Konyaspor yazısı dikkatten kaçmadı.

Resim

DİJİTAL ÇAĞDA MEDYA OKURYAZARLIĞI VE TÜRKÇE ÇALIŞTAYI

Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Viyana’da Yunus Emre Enstitüsü ve RTÜK’ün düzenlediği “Dijital Çağda Medya Okuryazarlığı ve Türkçe Çalıştayı” programına katılarak burada bir konuşma yaptı. Usta, "Vatan topraklarımızdan uzakta da olsak Türkçe ve Türkiye sevdası yaşıyor, yaşatılıyor elhamdülillah" dedi.

Resim

MAARİF VAKFI VİYANA ŞUBESİ’NE ZİYARET

Usta, Türkiye'nin uluslararası eğitimde dünyaya açılan kapısı Maarif Vakfı'nın Viyana Şubesi’ni Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, UID Viyana Başkanı Mahmut Koç UID Teşkilatı ile birlikte ziyaret ederek Viyana’da eğitim gören öğrenciler ve vakıf eğitimcileriyle de bir araya geldi.

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.