Konya merkezli 7 ilde FETÖ'nün TSK mahrem yapılanması operasyonu! 7 gözaltı

Konya merkezli 7 ilde FETÖ'nün TSK mahrem yapılanması operasyonu! 7 gözaltı

FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri askeri mahrem yapılanması içinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen 10 muvazzaf asker ve ihraç edilen 10 şahıs hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Konya merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı

Konya merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri askeri mahrem yapılanması içinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen 10 muvazzaf asker ve ihraç edilen 10 şahıs hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerine yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor. Bu kapsamda, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri askeri mahrem yapılanması içinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen muvazzaf asker ve ihraç edilen askeri personel olmak üzere toplam 10 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Konya merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 7 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Konya İl Jandarma Komutanlığına götürülen şüphelilerin sorguları sürüyor. Firarı olan 3 şahsın ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.