Konya merkezli 4 ilde FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına operasyon! 12 gözaltı

Konya merkezli 4 ilde FETÖ'nün TSK mahrem yapılanmasına operasyon! 12 gözaltı

Konya merkezli İstanbul, Ankara ve Erzincan'da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün TSK mahrem yapılanmasında görev aldığı tespit edilen 15 şahıs hakkında başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 12 şahıs gözaltına alındı

Konya merkezli 4 ilde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri Mahrem yapılanmasında görev aldığı tespit edilen 12 şüpheli gözaltına alındı. Firari olan 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği açıklandı.

KONYA, İSTANBUL, ANKARA VE ERZİNCAN'DA FETÖ OPERASYONU

Edinilen bilgiye göre, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri Mahrem yapılanmasında görev aldığı tespit edilen 15 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Konya merkezli İstanbul, Ankara ve Erzincan illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

3 FETÖ FİRARİSİ ARANIYOR

Operasyon çerçevesinde, 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Konya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. Firari olan 3 şüphelinin ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bilgisi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.