Konya merkezli 15 ilde FETÖ askeri mahrem yapılanmasına operasyon! Gözaltı sayısı artıyor

Konya merkezli 15 ilde FETÖ askeri mahrem yapılanmasına operasyon! Gözaltı sayısı artıyor

Konya merkezli 15 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalama kararı çıkarılan 17 zanlıdan 15'i gözaltına alındı

Konya merkezli 15 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alınmıştı. Son dakika haberine göre bir şahıs daha emniyet güçlerince yakalandı.

KONYA MERKEZLİ 15 İLDE EŞ ZAMANLI FETÖ OPERASYONU

Edinilen bilgiye göre, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerine yönelik yürüttüğü soruşmalar sürüyor. Bu soruşturma dahilinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanması görev aldığı belirlenen 17 şüpheli hakkında Konya merkezli 15 ilde soruşturma başlatıldı.

17 ŞÜPHELİDEN 15'İ GÖZALTINA ALINDI

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Konya'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Firari olan 1 zanlı daha yakalanarak sayı 15'e çıkarken 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürülen şüphelilerden emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.