Konya İnsan Mektebi Selçuklu Tanıtım Toplantısı yapıldı

Konya İnsan Mektebi Selçuklu Tanıtım Toplantısı yapıldı

Konya İnsan Mektebi projesinin Selçuklu ilçesindeki okul yöneticisi ve öğretmenlere yönelik düzenlenen tanıtım toplantısı, 02 Ocak 2020 tarihinde Selçuklu Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirildi.

Konya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesiyle işbirliği içerisinde yürüttüğü ve 18 Aralık 2019’da genel tanıtım programı yapılan projeye yönelik, ilçe düzeyinde de tanıtım toplantıları düzenleneceği bildirildi.

Konya İnsan Mektebi tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan toplantıda İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük bir konuşma yaptı. Büyük, yeni bir soluk ve heyecana ihtiyacımızın olduğunu söyleyerek Efendimiz (sav)’in “İki günü birbirine eşit olan ziyandadır” hadis-i şerifini anımsattı. Konya İnsan Mektebi’nin Konya’nın projesi olduğunu ifade eden Büyük, projenin sürekli güncelleneceğini, bu kapsamda öğrenci, öğretmen ve velilerimiz açısından verimli çalışmalar ortaya konulacağını söyledi. Büyük, yapılan faaliyetlerden örnekler de vererek “ezber bozan” işler yapılmasının önemine değindi. Birlikte hareket etmenin gerekliğini vurgulayıp “birlikte başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra Erol Yalpır ve Ayşegül Yoncacı tarafından tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Son olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan, öğretmenler tarafından sorulan soruları cevapladı. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan’ın yanı sıra Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.

insanmm.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :