Konya haber! FETÖ'cü eski emniyet amiri 'sarkıntılık'tan tutuklandı

Konya’da FETÖ/ PDY’den ihraç edilen eski emniyet amiri Ali İhsan Acar, market çalışanı genç kıza ‘sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı’ suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyordu. Pastanede çalışan Acar, evinde yakalandı

Konya’da market çalışanı genç kıza ‘sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı’ suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ/ PDY’den ihraç emniyet amiri Ali İhsan Acar, evinde yakalanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ'CÜ ESKİ EMNİYET AMİRİNDEN MARKET ÇALIŞANINA CİNSEL SALDIRI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir yıl önce bir market çalışanı genç kıza yönelik 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçunu işlediği gerekçesiyle 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan 42 yaşındaki Ali İhsan Acar'ı yakalamak için çalışma başlattı.

PASTANEDE ÇALIŞIYORDU! EVİNDE YAKALANDI

Emniyet amiri olarak görev yaparken 2016 yılında FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan meslekten ihraç edilen ve şuan bir pastanede çalıştığı tespit edilen Acar, ekiplerce evinde yakalanarak gözaltına alındı. Ali İhsan Acar emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.