Konya Fide’de yeni sezon satışları başladı

Konya Fide’de yeni sezon satışları başladı

Konya'nın ilk ve tek sebze fidesi üretim tesisi Konya Fide, yeni sezon satışlarına başladı. Meram Belediyesi öncülüğünde kurulan tesis, çiftçilere kaliteli ürün ve uygun fiyatlar sunuyor.

Konya'nın tarımına yeni bir soluk getiren Konya Fide, 2024 sezonu satışlarına hızlı bir başlangıç yaptı. Meram İlçe Belediyesi liderliğinde Karatay Ziraat Odası ve Konya Sebze Üreticileri Birliği iş birliğiyle ve KOP desteğiyle hayata geçirilen tesis, çiftçilerin ve hobi bahçıvanlarının gözdesi haline geldi.

Konya Fide’de yeni sezon satışları başladı

Sezonun açılmasıyla birlikte, Konya Fide'nin ürünleri dört farklı noktada satışa sunulmaya başlandı. Karahüyük Mahallesi'nde bulunan merkez tesisin yanı sıra, Harmancık, Saraçoğlu ve Karatay Ziraat Odası Satış Noktaları da çiftçilere ve hobi bahçıvanlarına hizmet veriyor.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni sezonun tarım sektörüne ve Konya'ya bereket getirmesini dileyerek, Konya Fide'nin kalitesi ve uygun fiyat politikasıyla önemli bir hizmet sağladığını belirtti. Başkan Kavuş, "Konya Fide'nin sunduğu ari ve hastalıktan uzak fideler, çiftçilerimizin nakliye maliyetlerini azaltıyor ve kaliteli bir hasat sunuyor" dedi.

Konya Fide’de yeni sezon satışları başladı

Tesisin hizmetlerinden ve ürün kalitesinden memnun olan vatandaşlar, yıllardır tercih ettikleri Konya Fide'ye olan güvenlerini dile getirdi. Yeni müşteriler ise aldıkları tavsiyeler üzerine Konya Fide'den fidelerini tercih ettiklerini belirterek, ürünlerin kalitesiyle ilgili olumlu yorumlar yaptılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.