Konya Emniyeti'nden YKS mesaisi! 8 araç yol dışı yapıldı, öğrenciler polis otosu ve motorlarla sınava yetiştirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) aksaklık yaşanmaması için seferber oldu. Sınav merkezleri güzergahında 8 araç yol dışı yapılarak ulaşım rahatlatıldı, geç kalan öğrenciler polis araçlarıyla sınava yetiştirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) aksaklık yaşanmaması için seferber oldu. Sınava geç kalan 8 öğrenciyi polis ekipleri yetiştirdi.

Bugün YKS'nin ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi TYT'ye giren öğrenciler sabahın ilk saatlerinde büyük heyecan yaşadı. Konya Polisi sınav merkezleri güzergahında kaza ya da arıza nedeniyle yolda kalan 8 aracı yol dışı yaparak ulaşımı rahattı. Ayrıca sınava geç kalan 8 öğrenci polis otosu ve motorlarla sınava yetiştirildi.

Sınava polis ekiplerince yetiştirilen gençler, "Allah razı olsun. Polis abiler olmasaydı sınava yetişemeyecektim. Çok teşekkür ederim" derken polisler de öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 18 Haziran 2022 Cumartesi günü ilimizde yapılan ÖSYM giriş sınavı nedeniyle güzergaha ekiplerimiz görevlendirilmiş kaza veya araç arızası nedeniyle yaklaşık 8 araç yol dışı yapılarak trafik akışı sağlanmış ve çeşitli sebeplerle sınav yerlerine geç kalan 8 öğrenci de ekiplerimizce sınava yerlerine yetiştirilmiştir.

3.jpg33-001.jpg333.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.