Konya Dedeman Otel'de havai fişekler yangın çıkardı! İŞTE O ANLAR

Konya Dedeman Otel’de düğün sırasında havai fişek kullanımıyla çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi. Düğün sırasında ateş alan hava fişekler korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Konya bugün iki büyük faciayı ucuz atlattı. İkindi saatlerinde şehir merkezinde bir işyerinde doğalgaz sıkışması sonucu gelen patlamanın ardından akşam saatlerinde de Dedeman Otel’de meydana gelen hava fişek yüzünden çıkan yangına şahit oldu.

Havai fişek yüzünden çıkan yangını Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri güçlükle söndürürken, ölen ve yaralananların olmaması ise olayın tek sevindirici yanıydı. Havai fişek kullanımın Konya Valiliği tarafından yasaklanmasına rağmen hala düğünlerde, asker uğurlamalarında hala hava fişek kullanımı sürüyor. Geçen ay Konya’da havai fişek yüzünden çıkan ot yangınları çıkmış ve bir araç yanarak, kullanılamaz hale gelmişti.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar