Konya dahil 70 ekip arıyordu! Kızılırmak’ta kaybolan Murat Göçmen'den acı haber

Konya dahil 70 ekip arıyordu! Kızılırmak’ta kaybolan Murat Göçmen'den acı haber

Kayseri'de Kızılırmak'a girdikten sonra kaybolan Murat Göçmen Konya dahil 70 ekibin katıldığı arama çalışmalarında 18 dalgıç arıyordu. Acı haber bugün geldi, 31 yaşındaki Murat Göçmen'in cesedi aramaların 3. gününde bulundu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Kızılırmak'a girdikten sonra kaybolan ve 3 gündür Konya İtfaiyesi dalgıçları dahil bir çok ekibin aradığı Murat Göçmen'in cansız bedeni ırmağın derinliklerinde bulunarak çıkarıldı. Talihsiz gencin ailesi büyük üzüntü yaşarken, cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

KIZILIRMAK'TA KAYBOLDU

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Yemliha Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda Kızılırmak'a giren Murat Göçmen (31) bir süre sonra kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma, JAK ekipleri sevk edildi. Irmağa giren 9 dalgıç, yaklaşık 1 saat boyunca arama yaptı. Yapılan aramalarda şahsa ulaşılamazken, havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi.

ÇOK SAYIDA EKİP IRMAKTA GENCİ ARADI

AFAD öncülüğünde itfaiye, Konya İtfaiyesi, Türkuaz Arama Kurtarma, Adana'dan gelen jandarma su altı arama kurtarma ekipleri, polis su altı arama kurtarma ekipleri ve gönüllü derneklerin de bulunduğu 70 kişilik ekip yeni gün ile beraber arama çalışmalarına yeniden başladı. 18 dalgıç suda arama çalışmalarını sürdürürken, jandarmaya ait 2 arama kurtarma köpeği de ırmağın kenarında arama yaptı. Aramaların ikinci gününde de çalışmalar, havanın kararması nedeniyle ara verildi.

YÜZME BİLMİYORDU

Alanda çalışmaları takip eden Murat Göçmen'in eniştesi de, şahsın bu alanı hiç bilmediğini söyleyerek, yüzme de bilmediğini söylemişti. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit de, çalışmaların sürdüğü alana gelerek İl AFAD Müdürlüğü Müdahale Şube Müdürü Hasan Say'dan bilgiler aldı.

Murat Göçmen'in cesedi 3. günde bulundu

Ekiplerce bugün erken saatlerde başlayan çalışmalarda Murat Göçmen'in cansız bedeni Kızılırmak'ta bulunarak çıkartıldı. Murat Göçmen'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Bir 1 kişi, ağaç ve çim görseli olabilir

Konya dahil 70 ekip arıyordu! Kızılırmak’ta kaybolan Murat Gömen'den acı haber

Konya dahil 70 ekip arıyordu! Kızılırmak’ta kaybolan Murat Gömen'den acı haber

Konya dahil 70 ekip arıyordu! Kızılırmak’ta kaybolan Murat Gömen'den acı haber

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.