Konya dahil 22 kentte aranıyordu! Dolandırıcı Kayseri’de yakalandı

Konya dahil 22 kentte aranıyordu! Dolandırıcı Kayseri’de yakalandı

Konya dahil 22 şehir ve ilçelerinde çok sayıda vatandaşı dolandıran şahıs Kayseri'de yakalandı

Konya dahil 22 ilde 29 dolandırıcılık suçundan aranan şahıs Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinden ve kurumdan hırsızlık ve aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda A.Y. (43), E.B. (24) ve F.A.A. (25) yakalandı.

Kablo hırsızı tutuklandı

Yakalanan şahıslardan A.Y.'nin 15 bin TL değerinde kablo çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin adliyeye sevk edilen A.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22 ayrı kentte 30 dosyadan aranıyordu

Ayrıca, yakalanan şahıslardan F.A.A.'nın "kasten yaralama" suçundan arandığı, E.B.'nin ise 30 farklı dosyadan Konya, Hatay, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Mersin, Manisa, Eskişehir, Batman, Kayseri, Tekirdağ, Antalya, Aydın, Ankara, Şanlıurfa, Aksaray illeri ve ilçeleri olmak üzere toplam 22 ayrı ilden toplam 29 "dolandırıcılık" suçundan ve 1 "basit yaralama" suçundan arandığı tespit edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.