Konya Büyükşehir'den duyuru

Konya Büyükşehir'den duyuru

Konya Büyükşehir Belediyesi 19 Eylül Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi Tramvay Hattı’nda bakım yapılacağı için sabah saat 09.30’dan itibaren Otogar - Kampüs arasında tramvay seferlerinin yapılamayacağını duyurdu

Konya Büyükşehir Belediyesi 19 Eylül Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi Tramvay Hattı’nda bakım yapılacağı için sabah saat 09.30’dan itibaren Otogar - Kampüs arasında tramvay seferlerinin yapılamayacağını açıkladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "19 Eylül Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi Tramvay Hattı’nda bakım yapılacağı için sabah saat 09.30’dan itibaren Otogar - Kampüs arasında tramvay seferleri yapılamayacaktır.

Bakım esnasında Alaaddin - Otogar arası seferler tramvay ile yapılmaya devam edecek; Otogar - Kampüs arasındaki seferler ise otobüs ile gerçekleştirilecektir. Bisiklet Tramvayı da bakım süresince Alaaddin - Otogar arası sefer yapacaktır.

Bakım çalışmaları gece tamamlanacak, seferler 20 Eylül Pazar sabahı itibariyle normal seyrinde devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :