Konya Büyükşehir Belediyesi'nden sokağa çıkma kısıtlamasında toplu ulaşımla ilgili açıklama geldi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden sokağa çıkma kısıtlamasında toplu ulaşımla ilgili açıklama geldi

5 Aralık 2020 Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak yeni sefer saatlerine "atus.konya.bel.tr" web sayfasından ulaşılabilecek.

Konya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uygulanan hafta içi akşam ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması dönemlerinde, Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ve tramvayların seferlerine devam edeceği bildirildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

  • Koronavirüs salgını sebebiyle uygulanan haftaiçi akşam ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması dönemlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve tramvaylar seferlerine devam edecektir.
  • Otobüs seferleri için güzergâh ve sefer bazlı yolcu sayıları, kısıtlama kapsamında olmayan ve kısıtlama dönemlerinde çalışmaya devam eden hemşehrilerimiz dikkate alınarak ATUS verileri üzerinden incelenmiş; yeni sefer saatleri belirlenmiştir.
  • 5 Aralık 2020 Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde hafta içi, Cumartesi ve Pazar tarifeli yeni sefer saatlerine “atus.konya.bel.tr” web sayfasından ulaşılabilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.