Konya bugün Kudüs ve Mescid-i Aksa için Aziziye Camii önünde buluşacak

Konya bugün Kudüs ve Mescid-i Aksa için Aziziye Camii önünde buluşacak

Konya'da Milli İrade Platformu Konya Temsilciliği ve İHH Konya Şubesi'nin organizesiyle işgalci İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa baskınlarına tepki için basın açıklaması gerçekleştirilecek

Milli İrade Platformu Konya Temsilciliği ve İHH Konya Şubesi'nin organizesiyle bugün öğle namazının ardından Konya Aziziye Camii önünde basın açıklaması ve protesto gerçekleştirilecek.

İşgalci İsrail güvenlik güçleri ve ırkçı Yahudi grupların Mescid-i Aksa'ya baskında bulunması, ibadet eden Filistinli sivillere ses bombalarıyla müdahale etmesi ve aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu bazı Filistinli sivilleri insan onurunu rencide eden görüntüler eşliğinde gözaltına almasına tepkiler sürüyor.

Milli İrade Platformu Konya Temsilcisi Ahmet Poçanoğlu, "Mescid-i Aksa, Çetelerin İşgaline/İnsafına Bırakılamaz! Tapınak Örgütü adını verdikleri İsrailli fanatik çeteler, Mescid-i Aksa’ya ve müslümanlara saldırıyorlar. “Baskına Dur” demek için, öğle namazında Aziziye Camiine tepkiye davet ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.