Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı 26 Ekim'de Kapılarını Açıyor

Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı 26 Ekim'de Kapılarını Açıyor

Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı, Konya'nın ayakkabı sektörünü dünya sahnesine taşıyor.

Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammet Acar, 26 Ekim 2023 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı hakkında heyecan verici detayları paylaştı.

Konya Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Acar, düzenlediği basın toplantısında, odanın faaliyetlerini ve yaklaşan fuarı tanıttı. Acar, Konya'nın ayakkabı sektörünü tanıtmak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsederken, Türkçe, Arapça, İngilizce ve Rusça dört farklı dilde hazırlanan tanıtım filmi ile olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti.

fuar.jpg

Başkan Acar, Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı hazırlıklarının tamamlandığını ifade ederek, "26 Ekim 2023 Perşembe günü, dünya genelindeki sektör gruplarının katılımıyla görkemli bir açılış gerçekleştireceğiz. Bu uluslararası fuarın, Konya ayakkabı sektörüne, Konya şehrine ve Türkiye'ye büyük ekonomik katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu sayede istihdamı ve üretimi artırarak sektörümüzü geliştirmeyi hedefliyoruz. Fuarımızda, 120 firmanın yanı sıra 200'den fazla marka temsil edilecek. Ayrıca, ayakkabı tasarımı ve üretimi bölümlerinden gelen lise, yüksekokul ve üniversite öğrencileri de kendi stantlarında ziyaretçilerle buluşacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.