Konya Ardıçlı TOKİ'de doğalgaz faturası karmaşası

Konya Ardıçlı TOKİ'de doğalgaz faturası karmaşası

Konya'da geçtiğimiz Aralık ayında sert geçen kışın faturası da oldukça sert çıktı. Ardıçlı TOKİ'de ise durum biraz farklı görünüyor. Vatandaşın kafası da oldukça karışık.

Konya'da özellikle Aralık ayında hava sıcaklığı bazı zamanlar eksi 12 dereceye kadar düştü. Bu durum ise zamlanan fiyatlarla birlikte doğalgaz faturalarına yansıdı. Yüksek gelen faturalar vatandaşı zorda bıraktı. Konya'nın yeni tamamlanan ve kullanıcılara teslim edilen Ardıçlı Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında da konu biraz farklı görünüyor.

GEÇTİĞİMİZ AY FATURASI

Ardıçlı TOKİ apartman ve site yönetimi geçtiğimiz Aralık ayında vatandaşlara gönderdiği faturada 100-130 lira arasında bir bedel talep etti. Kullanıcılara mesaj gönderen yönetim fatura bilgisinde "Sayın ....., ...... daire ... nolu bağımsız bölümünüze ait 2021 ARALIK ISINMA .... TL'dir. son ödeme tarihi ..../12/2021'dir. Selçuklu Ardıçlı 1. Kısım Toplu Konutları Sitesi Yönetimi" şeklinde mesaj gönderdi.

Yönetimin bu ay gönderdiği mesaj ise "Sayın ....., ...... daire ... nolu bağımsız bölümünüze ait ARALIK 2021 ISINMA .... TL'dir. son ödeme tarihi ..../01/2021'dir. Selçuklu Ardıçlı 1. Kısım Toplu Konutları Sitesi Yönetimi" şeklinde mesaj atınca vatandaşın kafası karıştı.

Site sakinleri kendilerine gelen mesajda ilk olarak fatura bedelinin oldukça yüksek olmasından yakındı. Yine site sakinlerinin kafasının karıştığı nokta ise gelen fatura bilgisinin ikisinde de Aralık 2021 şeklinde gönderilmesi oldu.

Tek ayın faturasının iki kez gönderildiğini düşünen vatandaşlar kafa karışıklığını gideremezken konuyla ilgili sosyal medyada tepkiler de arttı. Ancak yönetimin konu hakkında bilgilendirme yapmadığı görüldü.

YANLIŞ ANLAŞILMA MI VAR?

Sosyal medyada konuyu tartışan site sakinleri fatura bilgilerinin sehven yanlış yazıldığını ve Kasım ayına dair faturanın 15 günlük kullanım sonucunda oluştuğunu ayrıca son gelen mesajın da Aralık ayında kullanılan doğalgazın faturası olduğunu söyleyerek kendi aralarında yanlış anlaşılma olduğunu konuşuyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler