Konya-Aksaray yolunda yoğun tipi! Ulaşım kaplumbağa hızında

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Konya'yı çevre illere bağlayan bazı kara yollarında kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Göz gözü görmeyen Aksaray yolunda ise tipi ve buzlanma nedeniyle araçlar çok yavaş seyrediyor

Konya'da gece yarısı başlayan kar bazı şehirler arası kara yollarında yer yer kar yağışı ve tipi şeklinde etkili oluyor. Tipi nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı Konya-Aksaray karayolunda ise araçlar olabildiğince yavaş ve güçlükle ilerliyor.

Konya'da gece ilerleyen saatlerde başlayan ve yer yer halen devam eden kar yağışı etkisini sürdürüyor. Konya'yı çevre illere bağlayan kara yollarında da hava muhalefeti yaşanıyor.

Konya Aksaray kara yolunda yer yer tipi etkili oluyor. Tipi sebebiyle kara yolunun bazı kesimlerinde zemin kar ile kaplanırken, araçlar da yavaş yavaş ilerliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.