Konut ve otomotivde balon sönecek! Sahte ilan yönetmeliği yürürlüğe giriyor

Konut ve otomotivde balon sönecek! Sahte ilan yönetmeliği yürürlüğe giriyor

Bakan Bolat, emlak ve otomotiv sektörüne getirilen yeni düzenlemeleri hatırlatarak piyasaların daha şeffaf olacağını vurguladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) 2023-2024 yılı 14. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'na katılarak, Türkiye'nin ekonomik başarıları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantı, ASKON'un Zeytinburnu'ndaki genel merkezinde gerçekleşti ve İstanbul Valisi Davut Gül, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ve iş insanlarının da katılımıyla gerçekleşti.

Bakan Bolat, toplantıda yaptığı konuşmasında sahte ilanlarla mücadeleye vurgu yaparak, emlak ve otomotiv sektörlerinde getirilen yeni düzenlemelerin bu alandaki sorunları çözmeye yardımcı olduğunu belirtti.

Yeni yönetmeliğin 1 Kasım'da yürürlüğe gireceğini hatırlatan Bolat, ilan sitelerinin artık sahte ilanlardan sorumlu olacağını ve kimlik doğrulamasının yapılacağını ifade etti. Bu sayede piyasaların daha şeffaf hale geleceğini vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.