KONSİAD Başkanına çirkin saldırı

KONSİAD Başkanına çirkin saldırı

Güngören ilçesinde, Taksim Gezi Parkı protestocularının arasında kalan Abdullah Başçı bıçaklı saldırıya uğradı.

KONSİAD (Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği) Genel Başkanı Abdullah Başçı'nın bıçaklı saldırıya uğradığı öğrenildi. Ağır yaralanan Abdullah Başçı Bağcılar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Güngören Merter Nadide Caddesinde, Taksim Gezi Parkı protestosu yapan gurubun arasına aracıyla giren Abdullah Başçı’ya kimliği bilinmeyen kişiler tarafından bıçaklı saldırı yapıldı. Boğazından bıçakla ağır yaralanan Abdullah Başçı Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyan Abdullah Başçı’nın yakınları ve dostları hastaneye akın etti. Hastanede bulunan arkadaşlarının ifadelerine göre Başçı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

KONSİAD'DAN KINAMA

KONSİAD'ın internet sitesinde konuyla ilgili bir açıklama yer aldı: Açıklama şöyle:

KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdullah Başcı 02 Haziran 2013 Pazar günü İstanbul’da bir grup tarafından uğradığı menfur bir bıçaklı saldırı sonucunda yaralı olarak Bağcılar Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Başkanımızın sağlık durumu iyiye gitmektedir.

KONSİAD Camiası olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah Başcı’ya, Allah Teâlâ’dan acil şifalar diliyor, bu çirkin saldırıyı yapan kişi veya kişileri kınıyoruz. KONSİAD Yönetim Kurulu

memleket.com.tr

Etiketler :