KOMPEN 2020 üretim hedeflerini aştı

KOMPEN 2020 üretim hedeflerini aştı

Bera Holding’e ait Kompen A.Ş’nin 2020 yılını büyüyerek kapattığını ifade eden Genel Müdür Erdal Küçükşehir, 2021 yılını da yapılacak yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini söyledi

Bera Holding’e ait Kompen A.Ş’nin 2020 yılını büyüyerek kapattığını ifade eden Genel Müdür Erdal Küçükşehir, 2021 yılını da yapılacak yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini vurguladı.

Kompen 2020 değerlendirme toplantısı fabrika toplantı salonunda gerçekleşti. Birim müdür ve şeflerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda 2020 yılı üretim rakamları ve 2021 hedefleri ile gerçekleşen ve devam eden yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, pandemi sürecine rağmen 2020 yılında hedeflenen üretimin üzerine çıkarak 23 bin tonu aştıklarını belirterek önümüzdeki süreçte yapılacak yatırımlarla yeni ürünlerin de tüketici ile buluşacağını söyledi.

İHRACATIN SATIŞTAKİ PAYI %50’Yİ AŞTI

Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdüren pandemiye rağmen satış rakamlarında önemli bir revizyona gidilmediğini belirten Küçükşehir, çalışanlarına yönelik iş sağlığı ve güvenliği konusundaki çalışmalarına da hız verdiklerini ifade etti. İhracatta yeni pazar arayışlarının sonuçlarını almaya başladıklarını da söyleyen Küçükşehir, ihracatın cirodaki payının %50'yi aştığını ifade ederek yeni bir ihraç markası için üretime çalışmalarının son aşamaya geldiğini sözlerine ekledi. Kompen ihraç yaptığı ülke sayısını Nijer’in de katılmasıyla 36 ülkeye çıkardı.

02.jpg

YENİ STOK VE YÜKLEME ALANI YAPILIYOR

Üretimin artması ile birlikte 5000 metrekare kapalı stok ve yükleme alanı yapılmasını kararlaştırdıklarını da ifade eden Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, meslekî, İşçi Sağılığı ve Güvenliği ve kişisel eğitim faaliyetlerini de sürdüreceklerini açıkladı.

Teknoloji, birikim ve iş gücü olarak dünyada söz sahibi olan Türkiye PVC sektöründe 25 yıldır hizmet verdiklerini hatırlatan Küçükşehir, 2020 yılında Mart-Haziran döneminde yaşanan durgunluğun dışında sektörün oldukça verimli bir yılı geride bıraktığını belirterek, 2021 yılında yapacakları yenilikler ile büyümeyi hedeflerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Programın sonunda düzenleyici önleyici faaliyetler kapsamında çözüm önerileri uygulamaya konulan personele de ödülleri dağıtıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.